Ordtala förlag - gör böcker med mening i små upplagor


Thumbnail Image 1

Lena Lindhe Söderlund

Lena, 63 år, har arbetat med att utveckla förebyggande hälso- och sjukvård inom Region Östergötland. En annan erfarenhet är 11 års arbete på behandlingshem för missbrukare. Socionom och fil dr i socialmedicin och folkhälsovetenskap. Hon har tidigare skrivet boken, Ta med prinsbakelser – när en bror får cancer. Boken är utgiven på det egna förlaget, Ordtala som startades i samband med att boken gavs ut.

Om oss


Vi försöker skriva om det som intresserar oss. Ibland kan det vara släkthistorier med intressanta inslag. Eller en fornlämning med många obesvarade frågor. Men vi skriver bara om det som vi är intresserade av och hoppas att några ska tycka detsamma och läsa vårt slutresultat. Vi ägnar mycket tid till research vilket innefattar arkivforskning, besök av platser med anknytning till historierna och många och långa diskussioner.

Thumbnail Image 1

Sören Lindhe

Sören, 65 år, har under sitt arbetsliv sysslat med konstruktion och teknikfrågor. Driver det egna företaget Lindcom AB. Medeltidshistoria och släktforskning är hans stora fritidsintressen.


Ordtala förlag
Gurkvägen 21
582 75 Linköping
Tele: 073-338 16 02
Email
lena.lindhe@lindcom.se